den perfekta kroppen...

Alla har vi en bild om hur vi vill se ut. En bild om den perfekta kroppen enligt vår mening. Ofta stämmer den inte med hur man själv ser ut, ibland helt tvärt emot, detta gör att man mår dåligt. Jag har en bild om hur jag vill se ut. Kommer aldrig kunna se ut så, vilket jag VET, men skulle så gärna vilja se ut så. Den är inte mycket lik min kropp idag, vilket gör mej arg/ledsen. Jag vet att man ska acceptera sig själv för den man är o hur man ser ut men kan inte släppa det.
Vi gör så mkt för att få denna perfekta kropp, vi tränar, bantar, svälter oss, tycker i oss både det ena o det andra, opererar oss, allt detta för att förhoppningsvis få bort detta envisa fettet på magen/låren eller rumpan. Men hur långt kan man gå innan man går för långt?? Kan man hitta sin egna gräns? När blir man nöjd??

Jag älskar fina tjej magar. Den jag skulle vilja ha e denna, vilket är min bild av hur den perfekta tjej magen ser ut. 

 



Hmm, kan ju bara hoppas att jag kommer kunna få liknande mage iaf, någon dag.... Längtar!!!!



moving on...

Fredag vilket = helg!!!! Så skönt. Fast blir inte mycket skillnad på helg o vardag när man skriver c-uppsats. Men känns bättre. Plus att på vardagskvällarna gör man inte mycket annat än att pluggar, tränar o kikar tv. På helgen gör man väl typ samma sak förrutom att man träffar vännerna lite mer... =)


Har haft en skit vecka i övrigt=( Inte alls varit på humör utan varit jätte nere =/ Har inte kunnat somna ordentligt en enda natt utan mest legat o vridit på mej. Men idag har det varit mkt bättre, så jag hoppas att jag kan få somna inatt. Skulle verkligen behöva det.


Kan ioförsig förstå att det går mkt upp o ner efter allt med A. Skulle va jätte konstigt om jag hade mått bra, det är väl meningen att man ska må dåligt efter att ett förhållande tar slut, men det är fasiken inte kul. Känslorna går väldigt mycket upp o ner. Tankarna snurrar. Fram o tillbaka. Man funderar och analyserar allt, om o om igen...

   - "Kunde jag gjort något annorlunda?"

   - "Är de så här de ska vara, är det inte meningen att det ska vara vi?"

Det är svårt o jobbigt att gå vidare. Att lämna en person som har varit en så stor del av ens liv under en längre tid. Från att denna person har varit den man tror o hoppas är gjord för en, att det är meningen att det ska vara vi, tills att inse att sådant inte är fallet. Jag måste låta han gå, släppa taget.

Trots att vi inte kunnat ses så mycket så har vi pratat massor varje dag, messat, video samtal. Bara för att säga allt eller inget. Skrattat o gråtit tillsammans, funnits där o lutat sig mot varandra, dag som natt. Tills en dag då det bara tar slut. Då måste man släppa det. Släppa taget om personen, släppa känslorna, släppa den där vanan. Ibland vet man inte var man ska ta vägen, vill bara ringa honom, om inte annat bara för att höra hans röst. Rösten som har varit en trygghet så länge. För att sedan komma på att man inte kan det. Han är inte "skyldig" att prata med mig o ställa upp för mig länge. Han kan vara upptagen med annat eller med andra. Och tillslut komma till insikt med att han inte är min längre.

          Det är dags att gå vidare...
                    Inte glömma men släppa taget och blicka framåt...
                               Det gör ont men det är dags...
                                         Jag släpper taget och ser dig gå....



Tack för allt A...
Kommer sakna dig!!!
























jag i ett nötskal..=)

Kunde inte somna natt heller. Fattar inte vad det är för fel. Jag som alltid kan sova. Sova är min favvo syssla...=) Efter mycket om och men som somna jag tillslut. Men när klockan ringde 8.45 så gick det bara inte att gå upp. Kände att jag verkligen behövde sova ut, så kl 10.45, 2 h senare, klev Frida upp ur sängen..=)

Satt o skrev artiklarna lite innan jag börja göra mig iordning för att pallra mig iväg för att möta Mary vid IKSU o vidare ned på stan.
 Hitta en massa fina klänningar som jag ville ha, men kunde inte köpa alla. Kom in på MQ där den finaste klänningen som jag har tittat på länge var på REA..!!!! Paris, Kate & I, älskar det märket. Har så himla fina klänningar o toppar. En topp som jag oxå har varit kär i länge var oxå på REAn... Kunde inte göra mycket annat än att köpa dem båda. Skulle blivit 1198 för båda men blev bara 498 kr!!! Så glad o nöjd!! Kan inte bli mycket bättre. Lite jag i ett nötskal, hitta kläder som jag suktat länge efter på REA o i min storlek!!! JIPPI!!!

Nu ska jag pallra mig iväg till IKSU, tänkte gå på funk o core. Hoppas halsen inte krånglar för mycket bara...=/


Hörs då!!



bara en sån dag..

Vissa dagar vill man inte göra någonting. Allt känns skit o man skulle helst av allt bara stänga av mobilen o krypa ner under täckt. Jag har en sån dag. Eller har haft två sånna dagar, på rad. Fan, kände direkt när jag vaknade att detta inte var min dag. Var tok trött igår när jag skulle sova men kunde bara inte somna. Hade för mycket i huvudet som bara susade runt. Vred o vände på mej bra länge innan jag tillslut kunde somna. När klockan ringde imorse så trodde jag inte att det var sant. Jag snoozade i 30 min innan jag släpade mig upp. Inte nog med det så råkade jag göra sönder min finaste favvo kopp när jag käkade frukost. Den har varit med mig här uppe enda sen jag flytta hit o hade inte en endaste spricka i sig.=( Ville bara krypa ner i sängen igen o gråta. Skulle jag inte träffa Marie så skulle jag gjort det.


Alla har ju sånna här dagar då o då. Men de har kommit titt som tätt för mej sista tiden. Vet inte vad det är?! Ioförsig är det mycket förändringar som pågår i mitt liv, många beslut som måste tas. Hjärnan går på högvarv. Hoppas bara på att komma ur detta snart. Känna mig lite glad o nöjd med tillvaron. Var länge sen nu.... =(


Sitter i köket o försöker översätta artiklarna. Går inget vidare. Har ju inte word på denna dator så får sitta på skit word-pad, hatar det. Har sjukt svårt att hitta motivationen. Skulle vilja ut o springa el gå på världens jobbigaste spinning pass, men min jävla hals bara krånglar hela tiden. Så man sitter här inne istället o kollar på o blir avundsjuk på alla andra som får/kan vara ute o springa. Skulle oxå vilja...=( Blir nog en tidig kväll för Frida skulle jag tro. Inte världens positivaste människa precis.


Imorn ska jag o Marie sitta var för sig o översätta artiklarna så vi får lite gjort. Annars sitter vi mest o snackar skit o dricker kaffe. Ingen av oss är särskillt bra på att fokusera på engelska texter när vi är med varandra. =) Men jag tror att jag ska ta en vända ner på stan oxå, om vädret tillåter, o handla lite för mina födelsedags pengar. Har bara blivit mat av dem hittills o jag vill ju inte slösa bort allt på mat. Känner att en klänning, eller underkläder, skulle få mej att bli lite gladare, mina älsklingsplagg..=)


Börjar även bli lite hungrig... Ska nog göra ordning blåbär o hallon i kesella, mumma, krypa under filten i soffan, buffa upp kuddarna bakom ryggen, tycka synd om mig själv o vänta på att Desperata Hemmafruar börjar...=) Låter som en mycket bättre idé än att sitta o försöka översätta dessa artiklar, det får jag göra imorn istället...=)

Har man ingen annan som tycker synd om en så får man göra det själv...=)



big girls don´t cry...

Ja, då är man ett år äldre. Det sägs ju att man blir "older and wiser" och jag hoppas verkligen det gäller mig med. Jag känner att det är dax för mig att bli lite klokare, tänka efter lite mer... Men svårt med mitt måtto - man ångar mest de saker man inte gjort! Men vissa saker behöver man ju inte testa el göra..=)

Fick pengar i födelsedagspresent. Det va de ja ville ha så ja va nöjd. Men fick det dagen innan, på fredagen, min födelsedag. Mamma tyckte synd om mig som blev avundsjuk på min lillasyster som fick blommor av Tampe på födelsedagen o att jag hade fått mina paket dagen innan så hon köpte blommor åt mej på min dag...=) Så gulligt....!! Jag ÄLSKAR blommor, o de va första gången ja fick de sen min födelsedag året innan så jag blev tok glad...=) Fick dock lämna kvar dem hemma när jag åkte tillbaka till Ume imorse, kändes tungt men sa hejdå till dem innan jag åkte...=)

Som sagt, tillbaka i Ume efter 11 dagar i UA... Känns lite konstigt men man kommer snabbt in i de. De va skönt att va hemma, o en längre tid oxå, hinner slappna av då o e inte lika stressad. Pluggade, umgicks me familj o vänner, ute o partade, solade i bara bikini på altanen, slappade.... + en massa annat....
Känns så konstigt att jag snart ska flytta hem igen... Hem till UA. Trodde mitt liv skulle va så mkt annorlundare när jag skulle flytta hem igen, efter 3 år i Umeå. Så konstigt att det är så mycket som är precis som de va innan, tankar, känslor... Hoppas bara att de inte kommer kännas lika som de gjorde innan ja flyttade när jag väl flyttar hem...
Svårt att veta nu hur de kommer kännas då, måste gå in i det med en bra inställning. Dock inte min starkaste sida. Har en förmåga att vara lite pessimistisk. Tänker att man inte blir lika besviken om man förutsätter de dåliga. Inte alls bra inställning o sätt, jag vet, men svårt att bryta ett mönster. När man har blivit besviken o sviken många gånger så vågar man inte va så optimistisk, men ska försöka lära mej de igen. För kunde de förrut... O nu är jag ju hela 26 år så de e dax att börja bli optimistisk o glad igen...=)

Fan, 26 år....=S




då är det fritt fram..

Hittade denna i Nattis blogg...

Vissa saker passar ju in, prova själv..=)

1. Ta fram din mobil.

2. Gå till inkorgen.

3. Svara på frågorna genom att skriva första meningen i sms:en

4. Fråga 1 - första meningen i första sms:et. Fråga 2 - första meningen i andra sms:et, o.s.v

1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen?
Men då så, då är det fritt fram...

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Haha, jo jag hörde det, du är för rolig!

3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
Detsamma!

4. Vad är det fulaste du skulle kunna säga åt din fiende?
Oj, grattis en dag försent gumman.

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Grattis älskling!

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
De e kul att väcka folk, så de inte drömmer en massa konstigheter.

7. Vilka ord skulle du säga till Gud om du träffade honom?
Tack så mycket!!

8. Vad vill du höra mest av allt?
Jag gud vad vi börjar bli gamla!!!!!

9. Vad kommer bli dina sista ord vid liv?
Skickade det i onsdags eller torsdags.

10. Vad var dina allra första ord?
Fick du inte mitt meddelande?


längtar...

Hade en super mysig dag idag... Men mina allra bästaste. Sia, Thean o Nea. Bara älskar att vara med min systrar o världens finaste lilla tjej.

Igår o idag har annars inte varit Fridas dagar direkt. Men jag har hört när man vaknar ska man tänka positivt  - "detta kommer bli en bra dag."  - "vad fin jag känner mig idag." -"jag trivs med mitt liv." osv...
Det är inte riktigt min grej men jag ska försöka tänka så när jag vaknar, om inte bara för att se om det funkar....
Har kännt mig nere, ledsen. Kan kanske bara va ångesten som kommer smygande, ångesten över att bli äldre men att inte känna som att det händer något i mitt liv. Att jag står o stampar på samma ställe som jag gjorde för bra lång tid sedan. Den största skillnaden är att jag har pluggat o skaffat mig en utbildning. Fått nya härliga vänner. Lärt mig mycket om mig själv. Men nu när jag sitter här i Storvreta, i soffan, får jag nästan samma känsla som jag hade i kroppen för 3 år sen. Inte samma panik över att komma bort ifrån Uppsala, känner att det ska bli skönt på många sätt att komma hem igen, men ändå ganska lika. Men jag vet ju att mitt liv inte alls är detsamma nu som det var då, 2006. Jag ska ju praktisera på Bosön, tex, stället som jag har pratat om att jag skulle vilja jobba på när jag pluggat klart. O förhoppningsvis så kommer jag hitta ett jobb som jag trivs med. Inte harva runt på extra jobb o på stadium...Det ska bli så skönt att slippa det...=) Att få tjäna mina egna pengar o göra vad jag vill med med.... Längtar!!!!

Nu ska jag krypa ner i sängen o läsa en artikel innan jag ska sussa. O jag hoppas att det blir en bättre dag imorgon, jag ska ju hämta Thean på dagis...=)

Sussa gott!!!




ikea.

Det är så underbart att bara sitta o få ta en lång frukost o läsa UNT i köket el ute på verandan. Frukost är mitt favvo mål o att bara känna lugnet, få sitta hur länge man vill o bläddra i tidningen är så skönt. O sen en kaffe på det... I like a lot...=)

Längtar till sommar då jag kan sitta så en massa fast ute i solen på verandan... Hur skönt som helst!!! Sen ett dopp i poolen när man börjar bli för varm o kanske en liten Thean som röjer runt oxå. Kan inte bli mycket bättre...=)


Idag ska jag till nyöppnade IKEA med Sia o Thea, ska bli mysigt!! Älskar att umgås med dem, synd att inte Nea kunde följa med bara. =(


Men nu ska jag plugga lite innan det blir bege sig in till staden.


Take care...



goin on 26...=S

Annandag påsk. Det har inte blivit mkt påsk firande för mej inte. Ätit två ägg, det är väl det närmaste jag har kommit. Inte fått något påsk ägg heller...=(

Har haft det bra hemma. Umgåtts med nära o kära, kikat ib, där vreta förlorade met j-la AIK o AIK gick då vidare till final... fan... Jag o  Mikaela tog en spontan utgång i fredags, skit kul men fasiken så full jag blev...=/ Blir lätt så när man inte varit ute på ett tag o det sker nästan alltid när jag o Mikaela går ut, ingen av oss kommer ihåg särskilt mycket dagen efter... hehe, men vi har ju kul det är väl huvudsaken... =)

Sjukt sliten i lördags så blev inte många knop gjorda då. Låg mest i soffan o kika på tv. Ganska skönt ioförsig...

Söndagen tog jag en lång power walk i det otroligt fina o varma vädret, blev lite styrka när jag ändå höll på..=P Städa här hemma hos mamma o pappa innan Sia, Thean o Martin kom ut. Busade lite med Thean innan vi hoppa ner i badkaret o badade o lekte, jätte mysigt. Sen kom Viktor o Nattis ut också, så det blev en syskon middag med respektive, el inte för min del då..=) men de andra. Jätte gott, trevligt o mysigt. När Thea somnat så blev de lite kortspel som vanligt. Fan va jag saknar detta när jag sitter uppe i ume, 60 mil ifrån min kära familj. Ska bli så underbart att flytta hem, så jag kan vara med dem massor...

Ikväll kommer mamma o pappa hem från Gotland där de varit över påsk. Har knappt hunnit se dem sen jag kom hem så de ska bli mysigt.


Idag blir de massa artikel läsande... Har inte blivit mkt av det dessa dagar. Det blir bättre när de andra jobbar så jag är ensam o inte har så mkt val. När man väl kommit igång så e de ju inte så farligt men att ta tag i sig själv o sätta sig o läsa det är väl det som är det svåraste. Sen om man är lite trött så e de inte det lättaste att läsa på engelska heller...


På onsdag fyller Linnea 22 år. Helt sjukt!!! Sen PÅ LÖRDAG FYLLER JAG 26 ÅR!!! =S

Det är ännu mer sjukt. Kommer ihåg när Sia fyllde 26, jag tyckte hon var så gammal. Hon var 26 när hon fick Thean också, där är ju inte precis jag. Men jag skulle inte vilja ha barn nu, mitt i pluggandet o ingen pojkvän, inte det optimala förhållandet för att få barn precis...=) O om jag blir lite små sugen nån gång så har jag ju alltid världens finaste, sötaste, gulligaste unge som jag kan busa med o pussa på. Så jag klarar mej ett tag till...=)

Nu ska jag njuta av min "ungdom", 25 år, för snart är jag officiellt närmare 30 än 20...=S Känns lite läskigt...!!!
So long!!!




påsk ledigt!!!

Sitter här i soffan o kikar på du är vad du äter samtidigt som jag har städat mitt rum, badrummet o köket, o packat för hemfärd imorgon bitti...=)


Jag blir hemma 10-11 dagar..=)

Ska mysas sååå mkt med familjen o vänner, men mest me thean såklart...Sötnosen!!! Saknar henne sååå mkt, hon växer o växer, snackar o snackar.. Hon e som en papegoja, härmar allt man säger...!!! =) Söt!!!

Men de blir en massa läsande oxå. Har 16 artiklar som jag ska plöja över påsk..=S Men de e intressanta sån tur e, annars skulle man bli galen.. Fast de kommer jag nog bli ändå..=)

Sen fyller man år oxå..=) Hela 26 år.. =S, herregud... Tiden går så sjukt snabbt. Sen fyller Nea år oxå, 22... Blir mkt pakät o tårta...=) O jag som ÄLSKAR paket o överraskningar =P


Fan, blir så less på min j-la hals... Den vill inte bli bra =( Men har tränat lite lugnt denna vecka ändå. I söndags blev de 90 min yoga, de va jätte skönt. I tisdags blev de 30 min snabb promenix, fick sjukt hög puls =), 10 min löpning, lite styrka o 30 min core pass. O idag blev de 60 min pilates, mage o rygg träning o gick lite... Har inte provat pilates förut, de va bra, ska gå på de igen... Tänmkte köra 1 pass per vecka pilates/yoga även när jag blir frisk tänkte jag. Jag skulle behöva lära mig att all träning inte behöver vara 100 %.

Men längtar tills halsen blir bra så jag kan köra på hårt igen...=P That´s my cup of tea...=)


Nu ska jag skära upp lite äpple o kika på efterlyst innan de blir lite artikel läsning o sussa...

Ha det bra o ta hand om dig o nära o kära!!!





två veckor o två dagar sen sist...

2 veckor o 2 dagar sen sist jag bloggade. =S

Tok länge sen ju. Men min dator brakade ihop ungefär då, precis när vi skulle sätta igång med c-uppsatsen. Så där kul.=(

Lämnade in den på ett dator ställe o jag fick de roliga beskedet att moder kortet i datorn var trasigt... Så de va inte så mkt att göra. Men de kulde lägga över allt från hårddisken på en extern hårddisk så jag kan ju få tag i det iaf.

Just nu har jag mammas dator som hoin var så söt att låna ut till mej till sommaren...=) (tack mamsen, du e bäst). Men kan ju inte annat än att sakna min dator. har ju haft den i 2½ år, varje dag, så de känns lite tomt, men men, life goes on...=)


En snabb uppdatering om mitt intressanta liv, hehe, eller..=)

     Tentan... Det var en vecka kvar till den sist jag skrev. Jag tror den gick bra, 99% säker på att jag klarade den. Men man kan aldrig veta helt säkert. Skulle varit skönt att ha klarat den, så man kan släppa den.

     Innebandyn, Storvreta. Sist skulle Vreta komma upp o spela den 3:e kvartsfinalen mot Dalen. Den gick galant...!!!! =) De vann...!!! Det var tv match o Viktor va tok duktig. Han blev nominerad till matchenslirare på tv:n, jag skickade tre sms o röstade på att han skulle vinna. And guess what, han blev matchens lirare o jag vann två biljetter till SM-FINALEN!!! + ett års prenumeration på innebandymagazinet...=) Hehe, skit kul!!!

De gick vidare till semi-final då de fick möta AIK.. Hmmm, hate them...

Första matchen va tv match, jag o marie satt här i min soffa o heja. Viktor va bra som alltid, o de vann på förlängning...!!!!

1-0 i matcher till Vreta.

Nästa match var i fredags, även den tv match. Den förlora de dock på staffar.. Fan, hatar straffar, men viktor va bra iaf o gjorde så gott han kunde. Så nu står de 1-1 i matcher o nästa match e på tisdag, dock inte en tv match, så en annan kommer sitta klistrad vid unt.se o följa matcher direkt via dem... =S läskigt...!!

Nu har jag ju biljetter till matchen, som jag vann, o den e på min fördelsedag... Så de enda som fattas nu är att Vreta ska gå till final. Det är vad jag önskar mig i födelsedagspresent...=)


Nu till det bästa som har hänt under denna blogg fria tid...

=)

JAG FICK PRAKTIKPLATSEN PÅ BOSÖN!!!

Känns så jävla bra, jag vågade knappt hoppas men jag fick det. O att jag fixade det på egen hand, utan kontakter el liknande känns så otroligt härligt!!!!

Så nu har jag sagt upp lägenheten o flyttar hem till Uppsala i början av juni...=S Känns jätte bra men lite läskigt. Har ju ändå bott här i nästan 3 år...Men det kommer bli så bra!!!


O till något tråkigt. Jag e fortfarande sjuk...!! Nåt så djävulskt irriterande... Trodde jag var frisk ett tag så jag började med träningen efter ungefär 4 veckors uppehåll, sjukt jobbigt... Körde styrketräning o sprang lite, vilket kändes bra, så jag bokade in mej på ett spinning 70 min. Då tok körde jag o låg i hög puls hela passet, otroligt skönt. Men när jag skulle köra styrka igen två dagar efter så ville inte halsen va me längre... FAN va less jag blir.


Mamma var här o hälsa på i helgen. =)

Hon var dock inte helt kry o i fredags va hon hängig. Men vi hade de super mysigt endå. Vi gick på stan, shoppa, åt, fika, kika film, snacka skit, ute o gick o kikade på Vreta matchen i fredags. Har varit en toppen helg, men tråkigt för mamma att hon inte mår bra...=( Lämnade henne vid flygbussen för 1½ h sen så hon landar snart på arlanda där pappa hämtar upp henne...


Blev mycket nu. Men som sagt, 2 veckor sen sist. =)


Nu ska jag bege mig till IKSU o träna lite försiktigt...=)

Kan ju inte låta bli efter en så lugn o stillsam helg, med massa gott...=P


See U later and take care...=)



RSS 2.0