<3



I Tried 2 Be Chill

But Your So Hot That I Melted

I Fell Right Through The Cracks

Now I'm Tryin 2 Get Back














bilder från gotland 7/8-09....

Dålig uppdatering blir det. Har haft så fint väder o då vill man ju gärna inte sitta inne o häcka framför datorn, men nu e de lite sämre så här komme rlite bilder från när vi var i Väte o hälsa på kusin Fredrika o hennes barn. Plus på Thean o Nea. Glädjen i Thea när hon ser att lilla Nea har kommit till ön va sååå härlig. Hon hade tjatat en massa om henne o blev sååå glad o bara sprang till henne o krama henne. Sååå gulligt...!!! Det var så varmt så vi gick ner till standen så sötisarna fick leka o svalka av sej lite... såååå söta!!!!

Älskar att vara här. Vill inte åka hem.... Men nu har jag 4 dagar + denna kvar så nu ska jag njuta!!!!














Så fina flickor!!!! Så roligt för dem att de oxå får uppleva paradeiset...=D






du fattas mig...

Sometimes love comes around

and it knocks you down

just get back up

when it knocks you down



Jag saknar dej. Jag tänker på dej, mycket och ofta. Längtar efter att få se dej, prata med dej, kramas med dej, ta på dej. Det känns så tomt utan dej, jag känner mej tom utan dej.



we were never meant to be, baby we just happened


Jag vill ha din hand i min, din kropp mot min, din mun mot min. Vara dej nära, höra dina andetag och känna din varma andedräkt mot min hud. Jag vill bara krypa upp i din famn, känna dina armar runt mej, känna din värme o känna mej trygg.



cause we had it, we was magic

i was flying, now i'm crashing



Mina tankar kommer ständigt tillbaka till dej, till oss tillsammans. Allt jag gör vill jag göra med dej vid min sida, skratta, gråta eller bara vara.



a part of me still believes we can, find a way to work it out


Jag saknar dej... Jag längtar efter dej... Mer än vad jag trodde....




so you gotta take the good with the bad, the happy and the sad

or will you bring the better future then i had in the past

cause i don't want to make the same mistakes i did

i don't wanna fall back on my face again

















































soon semester...=P

Ikväll är det dags. Efter att jag har jobbat 19 dagar i sträck!!! Helt sjukt. Inte en enda ledig dag på 19 dagar, 6 av dessa dagar var ioförsig bara dagar då jag hade ett eller två spinning pass men det är ju inte en ledig dag. Känns helt konstigt... Men nu, efter ett pass på måndag, så är jag ledig i tre veckor! Ska bli sjukt skönt...=) Så ikväll ska jag Marre o Ida ut o partja, jag ska fira att de e semester!! Så skönt!! Då har vi ju bara ett problem... Tänk att kunna få gå ut nån gång o känna sig snygg...Det var inte igår...=( Visst har man dagar då man är känner sig hyfsat nöjd, efter förutsättningarna, men att få känna sig snygg och sexig. Suck... Det var verkligen inte igår. Ikväll ska jag i alla fall ha på mej min nya fina klänning o en matchande rosa väska. Det kommer iaf vara snyggt..=)



Mia (ska inte med ikväll), Marre, Ida och jag!! Ikväll blir det klackarna i taket som gäller..=P


På måndag ska jag ha en riktigt lyxig Frida dag! Först ska jag sova ut, sen kl 11.00 ska jag ha ett 30 minuters spinningpass och efter det tänkte jag gå på core kl 11.30. Kl 12.30 har jag bokat tid för 60 min helkropps oljemassage. Och inte nog med det, kl 14.00 ska jag på en ansiktsbehandling lyx, i den ingår rengörning, peeling, ånga portömning, massage, mask o en AHA-behandling =P. Snacka om lyxdag för Frida....=D jag känner verkligen att jag behöver det. O perfekt innan jag ska till Gotland o vila upp mej. Kommer komma hem tok fräsch (förhoppningsvis har vi bra väder så man kan bli lite brun också), hoppas jag..=) Man unnar sig sådan lyx alltför sällan. Man slösar en massa pengar på en massa skit istället för på sådant som är bra för en och som man behöver. Detta jag ska börja tänka på nu och börja unna mig mer sådana saker...=)


So long..!!!



RSS 2.0