jag älskar det!!!

Är i paradiset!! Finns ingen vackrare plats på hela jorden. Vill stanna här länge....

Idag har vi farit omkring i Visby, handlat mat, alkohol o så va jag tvungen att köpa en super fin klänning som ja har tittat på sååå länge, som äntligen va på rea...=P ... Den e sååå hilma fin!!! Vädret var sådär men de gjorde inte så mycket... När vi kom hem blev de lite mat o sen promenad.. Vädret blev bättre o solen letade sig fram. Jag, Sia o Thean gick ner på standen där jag o Sia njöt av världens finaste utsikt.. Havet o solen som speglar sig i det. Kovik och karlsöarna i horisonten. Vågorna som böljar in mot land. O älsklings Thea som sprang fram o tillbaka i vattnet med gummistövlar o kläder, sen tyckte hon att hon blev lite blöt... =) Sötnosen!!!

Nu sitter jag i stugan, mamma o pappa e hos grannarna o Sia nattar Thean. Härifrån ser jag solen som fortfarande är uppe men stax kommer gå snart ner "i havet". Jag älskar denna plats. Förutom hemma är detta det enda ställe som jag verkligen trivs på o känner mej lugn o trygg, jag känner mej hemma. Det är så vackert. Man kan knappt tro att det är Sverige. Jag bara älskar mitt Gotland!!!

















Jag älskar det!!!






äntligen gotland!!!

Imorgon åker vi ÄNTLIGEN till Gotland. Var alltför längesen jag var där, i oktober. Var där med A, vilket jag har varit de två senaste gångerna. Känns konstigt att åka dit utan honom. Det var fantastiskt underbart... Men väl lika bra att jag vänjer mig med att han inte tillhör mig och mitt mera. Det ska iallafall bli så härligt att komma dit igen. Mitt paradis!!! Vi ska dit över midsommar, hela familjen, pappa & mamma, Sia, Martin & Thean, Nea & Tampe, Viktor & Nattis, och jag... Theans tredje midsommar i stugan och på Gotland. O nu när hon är stora tjejen kan hon vara med och dansa kring midsomma stången, sötnosen, och "små grodorna" kan hon ju både sjunga och dansa...=)

Ska bli kul att träffa mormor och släkten också, men att bara komma dit känns så skönt!!!


Har jobbat rätt mycket i receptionen på SATS på senaste tiden. Har varit roligt och lärorikt men tiderna är ju inte de ultimata, antingen 06.00-15.30 eller 15.00-22.30. Men det är ett jobb, erfarenhet och pengar vilket man ska vara glad för. Kommer bli lite spinning också, det första passet på SATS är nästa fredag, 06.45... =S  Men de ska bli kul att köra igång. =)   Vet inte riktigt när jag börjar på Kraftkällan men de ska bli tok kul!!!! Var dock ett tag sen jag körde men tror jag kommer komma in i de rätt snabbt o de e ju trots allt så jäkla kul...=D


Igår var jag i Stockholm. Skulle till Bosön för att träffa dem och prata lite om vad som kommer hända i höst under min praktik. Jag skulle vara där kl 10.00 så jag gick upp 06.20 för att åka upptåget 08.33, tåget till Stockholm kl 08.00, t-bana till Rudboda 08.43. Allt gick snabbt och smidigt och jag trodde jag skulle bli i god tid. Men sommartidtabell på bussarna hade börjat men de hade inte satt upp nya tabellerna så jag satt o vänta på en buss som inte gick sommartid. =/. Så jag fick ta en buss ,09.48, som inte går hela vägen fram utan man får gå 10 min. Hörde av mig till dem om att jag skulle bli sen och kom inspringande 10 över 10. Men mötet gick jätte bra och jag ser verkligen fram emot hösten, känns kanon!!!! Efter de åkte jag tillbaka till centralen och mötte upp Nea för en tripp i storstan... Käkade lunch, snacka skit o drev runt i affärer. Mötte upp Cristin och hon gick med oss. Var en mysig dag men blev inte mycket shopping. Tack Nea för en underbar dag!!!


Idag är jag i alla fall ledig. Känns skönt, ska fixa ordning här hemma, fixa med träningsplaneringen och gå ut o gå med mamma. Och solen lyser för första gången på flera dagar, även om de inte är varmt så är det iaf skönt att de slutat regnat!!! =)



Kandidatexamen i idrottsmedicin och coaching!!!

Man känner sig så skyldig när man drömmer en sex dröm om en kompis, vilket jag gjorde inatt...
=S
Kommer bli så jobbigt att träffa honom, det känns som
att han kommer veta att jag drömde om honom- Men han
e ju snygg så de kanske inte e så konstigt att jag gjorde
de...=P
A ja, nu ska jag i allafall göra mig iordning för kvällens
galej. Vi ska ha trerätters middag här i Storvreta för att fira
min första examen... "Kandidatexamen i Idrottsmedicin och
coaching"... =D Duktig Frida!!!
Sia, Thean, Martin (kanske), Nea, Tampe, Viktor, mamma
o pappa...=D. De jag gillar allra mest!!!!
Sen blir de utgång på det, ska bli jätte roligt!!!
Jag vill vara så fin ikväll, o har köpt en ny lila klänning som
jag nog ska ha på mig...=) Alltid lika kul!!!

So long!!







my happy ending's gone forever more...







This is the way you left me
I'm not pretending
No hope, no love, no glory
No happy ending

This is the way that we love
Like its forever
Then live the rest of our life
But not together

Wake up in the morning
Stumble on my life
Can't get no love without sacrifice
If anything should happen
I guess I wish you well
Mmm a little bit of heaven
But a little bit of hell

This is the hardest story that I've ever told.
No hope or love or glory
Happy ending's gone forever more

I feel as if I'm wasted
And I'm wastin' everyday

This is the way you left me
I'm not pretending
No hope, no love, no glory
No happy ending

This is the way that we love
Like its forever
Then live the rest of our life
But not together

Two o'clock in the morning
Something's on my mind
Can't get no rest
Keep walking around
If I pretend that nothing ever went wrong
I can get to my sleep
I can think that we just carried on

This is the hardest story that I've ever told. (ooooo)
No hope or love or glory
Happy ending's gone forever more
I feel as if I'm wasted
And I'm wastin' everyday

This is the way you left me, (oh I feel as if I'm wasted)
I'm not pretending
No hope, no love, no glory
No happy ending

This is the way that we love, (and I'm wastin' everyday)
Like its forever
Then live the rest of our life
But not together

Little bit of love





goodbye Umeå, hello Uppsala...

Nästan två veckor sen sist...

Har varit mycket på sista tiden. Sista rycket i skolan, lägenheten, umeå... Fanns inte mycke tid över till annat. Men allt gick bra.=)

Mamma o pappa kom upp sista helgen i Maj o hjälpte mej att flytta ut o städa... Vi hann med att umgås också sån tur va, jätte mysigt... Vädret var underbart den helgen, brännbollsyran, rockfestivalen o flytt... På fredagen innan de kom upp så hängde jag o Mary på ängarna o va lite bittra över att inte vi var med o spelade detta år. Fan så kul de hade varit!!! Men drev runt o titta på alla idioter...=) Mamma o pappa dök upp vid 22 tiden så vart inte så mycket gjort då...

Upp vid 8 o börja städa, Umeå hade de varmaste vädret i Sverige den dagen, runt 30 grader o vi sprang upp o ner i trappen med alla möbler, svetten rann o man var lite avis på alla som låg o sola el va på väg till ängarna för att kika på brännbollen...=/ men men... Klockan 12 tog vi en paus o gick dit vi med...=)  så mysigt att driva runt o kolla på alla.. såå otroligt varmt...=)


 





Tillbaka till lägenheten för sista rycket.  Några grejer fick jag inte med mej, fick inte plats, men de gjorde inte så mycket. För att få igen släpet fick jag sätta mej på taket medan pappa stängde den, hehe... Frida, Frida, Frida... Alltid lika mycket grejer...=) Vi blev  klara vid 16.30 då vi åkte förbi Cristin o lämna mina grejer, skulle bo där sista veckan, sen till scandic för att checka in...=)

Lite vila, något glas vin och dusch innan vi gick ner på stan för att käka på Umeås bästa restaurang, Lottas krog...=9 MUMMA!!! Sen blev de ett glas öl på O´learys o kika på alla fyllehundar som drev omkring, hehe!! Jätte mysigt, bara mamma, pappa o jag denna underbara varma Umeå kväll.



 





i just love u the most!!!

Sen kom de bästa med hela hotellvistelsen, HOTELL FRUKOST!!! Ni som känner mej vet att det är det bästa Frida vet!! MMMMM!!! =P   Mätt för ett helt kompani, drog vi ner på stan. Satt o glassa lite i solen o väntade på att stan skulle öppna. Sen blev de hejdå till mamma o pappa som skulle köra hela vägen hem igen, 58 mil, med all min skit... De är så underbara, världens bästa föräldrar som ALLTID stället upp, no matter what!!!  Älskar dem mest!! Så blev en liten present till dem som tack för allt, mamma som var lite små rund under fötterna, blev så glad så hon börja gråta.. hihi, sötis... Det var en prynadsgroda som mamma tjatat om att hon ville ha...=)


Sista veckan i umeå, sista lektionerna i livsmedelsmikrobiologin innan tentan, redovisning av c-uppsatsen, opponering, bio med brudarna, avslutningslunch med klassen o lärarna (smörgåstårta, tårta, kaffe, massa kort, examenspapper, mm), sista brakfesten med klassen. Där han vi med ett dopp i sjön oxå... haha, va man ju bara tvungen att ha gjort innan man slytta hem...=) Allt detta avslutades med en tenta, inte helt nykter, på fredag morgonen. Men tror faktiskt jag klarade den, men det återstår att se.... Hem till Cristin o packa ihop grejerna, sista lunchen med älskade Mary på iksu innan de var dags att fara till flyget o hem till UA igen...=(






hela (nästan) idrottsmedicin klassen... kommer sakna er,,, (nästan alla) =)





Nästan hela idrottsvetenskapliga programmets 3:a =) sååå sorgligt.=(

Känns lite konstigt... Det jag kommer sakna mest med Umeå är så klart IKSU o Mary... men även alla andra vänner o klassen, staden.. Att jag har flyttat hem igen, jag kan inte förstå de. Tre år i Umeå o här är man igen. Har inte riktigt förstått de...=S


Nu har jag varit hemma 5 dagar, har hunnit mysas massa med familjen, o jobbat två dagar i receptionen på sats. Det är rätt ok, mycket info men men, kommer gå galant...=)

Men idag är jag ledig, alla andra jobbar o det regnar ute...=( Boring!!! Får försöka få lite vettiga saker gjort här hemma... Hmmm, ja, ska väl försöka få något gjort nu...


So long!!!







RSS 2.0